Târg de căței cu adopții gratuite

de | 16/08/2019 | Actualitate, Local, Util

Zeci de căței așteaptă să fie adoptați de persoane care iubesc animalele și care simt nevoia unui suflet alături. Târgul pentru adopții va avea loc duminică, 18 august, în Parcul Municipal, începând cu ora 10.00.

Romașcanii care vor să adopte trebuie să știe că aceste adopții sunt gratuite și că fiecare câine este sterilizat, vaccinat, deparazitat și microcipat. După încheierea tuturor formalităților de adopție, stăpânul va primi și certificatul animalului de companie, pe care sunt trecute toate vaccinurile și eventualele tratamente administrate.

Toți câinii care vor fi prezentați la târgul de duminică din Parc sunt din cadrul adăpostului de câini fără stăpân de pe strada Colectorului, adăpost care este administrat de Primăria municipiului Roman. La precedentul târg, ce a avut loc în luna iulie, patru căței au plecat de la adăpostul Primăriei în familii iubitoare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.