Pompieri nemțeni pe podium la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor

de | 16/08/2019 | Actualitate, Județean


Florin Asmarandei, pompier romașcan și unul dintre sportivii Clubului Atletic Roman care au făcut performanță, a urcat din nou pe prima treaptă a podiumului. De data aceasta, plutonierul major Asmarandei a fost cel mai bun la aruncarea ciocanului (cu un rezultat de 59,61 metri), în cadrul Campionatului Mondial al polițiștilor și pompierilor – competiție ce se desfășoară în aceste zile în China, la Chengdu.

Florin Asmarandei are cinci participări la această competiție și de patru ori a devenit campion. Anul acesta, însă, el nu este singurul pompier nemțean care participă la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor. Plutonierul Cezar Cozar are o primă participare promițătoare: a terminat pe locul al patrulea proba de 100 de metri viteză și pe locul al treilea proba de 110 metri garduri.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.