Dan Barna vine joi în Neamț. Câte semnături vrea să strângă USR PLUS în județ

de | 21/08/2019 | Județean, Politică

Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS pentru funcția de președinte al țării, vine joi, 22 august, la Piatra Neamț. Vizita lui Barna face parte dintr-o serie de vizite în județele țării, în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii la cea mai înaltă funcție în stat. 

Ne propunem să strângem între 5.000 și 7.000 de semnături. Mai mult decât a aduce semnături pentru candidatura lui Dan Barna, echipa noastră își propune să discute cu cetățenii și să arate că există o alternativă la scena politică actuală. Există trei guverne PSD, pentru că am avut un președinte care de bine, de rău, a fost de acord cu aceste propuneri și le-a dat un mandat. Îl susținem pe Dan Barna la această funcție, suntem în stradă pentru a răspunde oamenilor la orice întrebări ar avea legat de această candidatură. Dan Barna trebuie susținut pentru un suflu nou în politica din România, care aduce curajul de a lua decizii pe care alții nu le-au luat până acum.” 

Iulian Bulai, președinte USR Neamț

La Roman, cortul alianței USR PLUS se află în zona magazinului Central.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Gigica Hardea

    Romașcanii….sunt preocupați de mult mai multe probleme minore, decât apariția lui Barna la Neamț.
    Există și alte candidaturi fara bani investiti din afaceri cu PSD.
    Mirosul pestilențial, florarii din piata care au acoperit totul, lipsa scărilor pentru persoane cu dizabilități, etc

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.