Deputatul Leoreanu vorbește de noi investiții în zona Romanului

de | 21/08/2019 | Economic, Județean, Politică

Deputatul Laurențiu Leoreanu a adus în discuție posibilitatea dezvoltării unor noi afaceri de mari dimensiuni în zona Romanului. Parlamentarul a făcut afirmații referitoare la acest subiect la două dintre evenimentele la care a participat la sfârșitul săptămânii trecute.

Am participat la foarte multe evenimente în ultima perioadă, încărcate de spiritualitate, de voie bună, de speranță și de spirit constructiv. M-am aflat la Hramul Adormirii Maicii Domnului, la biserica Precista Mare din Roman, m-am încărcat cu energie la sărbătorile comunelor Horia, Cordun, Moldoveni. I-am ascultat cu atenție pe oamenii locurilor, mi-am asumat din trăirile, speranțele și  nevoile lor, iar promisiunea mea e de a duce aceste gânduri mai departe. De asemenea, am participat și la întâlnirea de la Primăria Roman cu reprezentanții românilor ce muncesc în străinătate – eveniment inițiat de mine în urmă cu 10 ani.

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL

În comuna Horia, deputatul liberal a spus că “vor veni, în perioada următoare, cel puțin încă doi mari investitori. Și noi sperăm, anul viitor, să vină și în comuna Horia un investitor important. Să rămână, deocamdată, la nivelul de gând și să-l transformăm în faptă.

Câteva ore mai târziu, afirmația a fost reluată în fața cetățenilor din comuna Cordun: “Am avut o bună colaborare cu domnul primar Adrian Ciobanu pentru aducerea de investitori și poate vă vom mai face o surpriză anul acesta sau anul următor, când va mai veni un investitor în zonă. Căutăm porți, căutăm discuții care să se concretizeze.

De precizat că, dacă între 2002 și 2005, zona Romanului a fost declarată ca fiind defavorizată și a beneficiat de anumite facilități, lucrurile s-au schimbat considerabil în ultimii ani, această zonă fiind acum motorul economic al județului Neamț. Cu toate acestea, salariile din județ au rămas printre cele mai mici din țară, din cauza unui cumul de factori.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.