Romașcanii, invitați la minifotbal

de | 02/09/2019 | Local, Sport

Club Sportiv Municipal Roman anunță că sâmbătă, 7 septembrie, pe terenul de minifotbal din Parcul Municipal, începând cu ora 16.00, se vor desfășura semifinalele și finalele Campionatului de minifotbal „Cupa Romanului 2019”.

După disputarea celor cinci etape, clasamentele celor două grupe se prezintă astfel:

 • Grupa Galbenă 
 1. Bytrans Univers – 12 puncte
 2. Marsat Roman – 9 puncte
 3. Fiesta Roman – 9 puncte
 4. Armata Roman – 6 puncte
 5. Transcarpatia – 6 puncte
 6. Lazio Roman – 0 puncte
 • Grupa Albastră
 1. Extratereștrii Roman – 12 puncte
 2. Euroimpact Roman -10 puncte
 3. F.C. Sagna – 9 puncte
 4. Depozit Profi – 7 puncte
 5. Phoenix – 6 puncte
 6. Viitorul Roman – 0 puncte

Prima semifinală se va disputa între Bytrans Univers și Euroimpact Roman, iar cea de-a doua semifinală se va juca între Extratereștrii Roman și Marsat Roman. De la ora 18.00 va avea loc Finala Mică, iar de la ora 19.00 se va juca Finala Mare, urmând ca de la ora 20.00 să aibă loc festivitatea de premiere.

Ocupantele locurilor I – III vor fi premiate cu diplome și sume de bani: locul I  – 1.000 lei, locul II – 500 lei și locul III – 250 lei. Pentru premiile speciale: cel mai bun jucător, cel mai bun portar și golgheterul campionatului se vor acorda diplome și cupe. 

Un premiu special va fi acordat și pentru cea mai frumoasă galerie, drept pentru care  vă invităm să vă susțineți echipa favorită și în ultimele faze ale competiției.

Campionatul de minifotbal „Cupa Romanului 2019” este un eveniment sportiv local, destinat participării iubitorilor de fotbal din municipiul Roman și din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. Competiția are ca scop promovarea sportului și a fotbalului pe plan local, încurajarea oamenilor să facă mișcare, promovarea spiritului sportivității și fairplay-ului și nu în ultimul rând, socializarea și promovarea unui stil de viață sănătos.

minifotbal 2

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.