Liberalii l-au așteptat în van pe Arsene: „Președintele CJ Neamț una spune, alta face!” (P)

de | 05/09/2019 | Județean, Politică

Cum era de așteptat, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, nu a acceptat invitația consilierilor județeni PNL pentru a veni la dezbaterea pe rectificarea bugetului. Motiv suficient pentru liberali de a-l acuza pe Arsene de lașitate politică și comportament duplicitar.

”Un  bărbat politic ar fi venit, însă el lansează, în schimb, atacuri gratuite la adresa noastră pe pagina de Facebook, clamând că este sincer interesat de soarta nemțenilor. Când trebuia să acționeze, să demonstreze că este interesat, nu a făcut-o! Nu înțelegem de unde această încăpățânare păguboasă, având în vedere că de fiecare dată ne spune să facem administrație, nu politică. Am fi vrut și noi să vedem că face administrație! Dacă nu îi convenea să vină la sediul PNL putea să propună un alt loc de întâlnire pentru a avea dezbaterea, mai mult decât necesară, pentru proiectul de rectificare al bugetului județului Neamț. Mai mult chiar, din cauza acestor tărăgănări primăriile din județ rămân fără banii de care au nevoie ca de aer pentru a continua proiectele de dezvoltare deja demarate! Da, președintele Consiliului Județean Neamț a demonstrat astăzi că nu îi pasă de nemțeni.”

Florin Hopșa, liderul consilierilor județeni liberali

”Astăzi am venit pregătiți să purtăm dezbaterea privind rectificarea proiectului de buget al județului Neamț, precum și proiectul privind alocarea sumei din impozit pentru UAT-uri. Așa cum era de așteptat domnul Ionel Arsene, sau vreun alt reprezentant, delegat al președintelui Consiliului Județean, nu au binevoit să aloce din timpul lor pentru această dezbatere. Acest tip de comportament ne arată că toate atacurile la adresa consilierilor PNL sunt simple acțiuni populiste, care nu au nicio legătură cu interesul cetățenilor. Îi solicit președintelui Consiliului Județean să explice de ce împiedică bunul mers al județului Neamț.”

Bogdan Buhușanu consilier liberal

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.