Meciurile de minifotbal vor avea loc la LPS

de | 05/09/2019 | Local, Sport

Club Sportiv Municipal Roman informează că meciurile de semifinale și finale ale campionatului de minifotbal „Cupa Romanului” 2019 vor avea loc, în urma acceptului exprimat de conducerea Liceului cu Program Sportiv, pe terenul de minifotbal cu tribună al liceului. Aceste mecuri se vor desfășura sâmbătă, 7 septemebrie, începând cu ora 16.00. Decizia a fost luată ca urmare a interesului ridicat manifestat de suporteri și din dorința de a asigura spectatorilor un spațiu mai mare, adecvat unei astfel de competiții.  

Prima semifinală se va disputa între Bytrans Univers și Euroimpact Roman, iar cea de-a doua semifinală se va juca între Extratereștrii Roman și Marsat Roman. De la ora 18.00 va avea loc finala mică, iar de la ora 19.00 se va juca finala mare, urmând ca de la ora 20.00 să aibă loc festivitatea de premiere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.