Amânare în procesul Arterei Roman-Est

de | 16/09/2019 | Administrație, Local

Un nou termen al procesului dintre Primăria municipiului Roman și firmele care au lucrat la Artera Roman-Est a avut loc în urmă cu câteva zile, Tribunalul Neamț. Instanța a decis o nouă amânare pentru efectuarea de expertize – a doua, după cea dispusă la termenul din luna iunie. 

Următorul termen al procesului va avea loc în luna noiembrie. Între timp, șoferii care se aventurează pe această șosea ocolitoare vor avea în continuare parte de gropi și denivelări. 

Reamintim că Primăria Roman a decis, după numeroase articole de presă și sesizări din partea cetățenilor, să se îndrepte civil împotriva celor responsabili. Astfel că a chemat în instanță ambele firme care au lucrat la Artera Roman-Est, deși tronsonul cu probleme este cuprins între intersecția cu drumul european E85 (strada Plopilor) și intersecția cu DJ 2017A (drumul care duce spre Sagna), tronson pe care a lucrat firma Imrom SA.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.