Iar se oprește apa în Roman

de | 26/09/2019 | Local, Util

ApaServ anunță beneficiarii săi că, din cauza unei avarii provocată de către un terț la magistrala de aducțiune, se va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la sistarea totală în data de 26 septembrie, începând cu ora 08:00 până la remediere, în municipiul Roman.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu

Reamintim că aseară, tot orașul a rămas fără apă din cauza acestei avarii (O lucrare la Cordun lasă Romanul fără apă pentru cel puțin 12 ore). Reprezentanții ApaServ au lucrat peste noapte și dimineață a fost apă, dar se pare că lucrarea este departe de a se fi terminat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.