Accident la intersecția modernizată

de | 26/09/2019 | Actualitate, Rural

Două persoane au fost rănite și trei autovehicule au fost avariate, în urma unui grav accident rutier care a avut loc la intersecția proaspăt modernizată dintre șoseaua E 85 și drumul care duce la Tămășeni. În accident au fost implicate trei autovehicule, un VW Polo, o Dacia Logan și un autobuz de transport persoane. Cercetările au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, în condițiile unei bune vizibilități a intersecției și a marcajelor rutiere.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că conducătorul autoturismului Polo a ajuns la intersecția cu E 85 și nu a acordat prioritate de trecere Daciei Logan care circula dinspre Roman. În urma impactului dintre cele două autoturisme, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat într-un autobuz care circula din sens opus, pe ruta Suceava – București. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto de la cele două autoturisme”. 

agent Claudiu Panaite, Poliția Rutieră Roman

La locul accidentului au intervenit echipajele SMURD și cele ale Detașamentului de pompieri din Roman, dat fiind faptul că șoferul Daciei Logan, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Bacău, rămăsese încarcerat în mașina avariată. Acesta a fost transportat de urgență la spital, pentru îngrijitile medicale de rigoare. Conducătorul autoturismului Polo, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Roman, nu a suferit răni grave și a primit îngrijiri medicale la fața locului. El va fi cercetat pentru nerespectarea legislației rutiere și pentru vătămare corporală din culpă. Din fericire, șoferul și pasagerii autobuzului implicat în accident s-au ales doar cu spaima.

Articol scris de Ciprian Predescu

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.