Ați văzut-o? Minoră dispărută din centrul de plasament

de | 26/09/2019 | Actualitate, Județean

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră, de 12 ani, care a părăsit voluntar Centrul Elena Doamna și nu a mai revenit. Sesizarea privind dispariția a fost făcută în data de 25 septembrie 2019. De atunci polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Minora se numește Mihaela Lazăr, are 12 ani și a părăsit voluntar Centrul Elena Doamna, din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată și nu a revenit. Are 1,65 m înălțime, 60 de kilograme, ochi verzi și păr roșcat. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un treining de culoare roșu cu negru, fiind încălțată cu adidași alb cu roșu.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.