Polițiștii caută o femeie ce și-a însușit un telefon uitat

de | 26/09/2019 | Actualitate, Local

Poliţia municipiului Roman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, surprinsă de camerele video ale unei societăți comerciale din Roman și bănuită de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că, la data de 8 septembrie 2019, în jurul orelor 09.00 – 10.30, o femeie și-ar fi însușit pe nedrept un telefon mobil uitat de către o altă femeie, în incinta unei societăți comerciale și au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Roman la telefon 0233/742330 sau să apeleze 112!

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.