Locuri de muncă: puține și neatractive

de | 06/10/2019 | Economic, Județean

Oferta locurilor de muncă la nivelul zonei Roman a scăzut precum mercurul din termometre. În ultimele zile au fost înregistrate la nivelul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman doar 15 noi posturi vacante. Fiecare dintre aceste locuri de muncă poate fi ocupat de persoane care au studii minime, iar pentru persoanele cu studii superioare nu există nicio ofertă disponibilă. 

Se caută: asamblator mobilă, confecționer textile, dulgher, finisor construcții, muncitor necalificat mobilă, muncitor necalificat textile, șofer distribuție marfă, tâmplar, vânzător și zidar. 

La posturile recent înregistrate se adaugă și alte locuri de muncă, vacante de mai mult de o săptămână. Oferta completă a AJOFM Neamț pentru săptămâna aceasta poate fi consultată mai jos.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.