MTB Roman, locul al treilea la Cupa Moldovei

de | 08/10/2019 | Local, Sport

“Cupa Moldovei MTB 2019”, eveniment lansat la Roman în luna martie de ACS MTB Roman și reprezentanți ai altor opt asociații cicliste din zona Moldovei, a ajuns la final. Sâmbătă, 5 octombrie, a avut loc la Iași ultima etapă (a-IX-a). 

Câștigătorii celor 9 etape sunt:

  • masculin: locul I: Duca Bogdan – Bacău, Carcover; locul II: Roman Ionuț – Iași, Piciu Team; locul III Pal Horia – Iași, HPM.
  • feminin: locul I: Rimniceanu Roxana – Iași, HPM; locul II: Gafița  Ioana Mihaela – Iași, Piciu Team; locul III: Bejan Mihaela – Iași, neafiliată.

Rezultatele clasamentului pe cluburi a fost următorul:

  • Loc 1 Piciu Team, Iași
  • Loc 2 HPM, Iași
  • Loc 3 MTB Roman

Rezultatele obținute se datorează voluntarilor implicați în realizarea acestui proiect, aceștia fiind: Valeriu Catargiu (Botoșani) care este și inițiatorul proiectului, alături de Gabriel Lazăr (Iași) coordonatorul proiectului și Constantin Nastasă (Roman) directorul sportiv al proiectului. “MTB Cupa Moldovei 2019”  a fost un proiect pilot care sperăm să crească de la un an la altul, atât ca număr de participanți, dar și ca etape de concurs. Acest eveniment este destinat atât sportivilor de performanță, cât și masei mare de cicliști, iubitori de natură, care au ales un mod de viață sănătos. Scopul principal constă în atragerea atenției asupra necesității de mișcare și determinarea populației, începând cu tinerii din școli și licee, până la vârstele mai înaintate să practice sport.

comunicat de presă ACS MTB Roman

Celelalte opt asociații care au contribuit la crearea acestui eveniment sunt: Asociaţia Sportivă SUCEAVA PE BICICLETĂ, Asociaţia Club Sportiv PRO MOUNTAIN SPORTS Iaşi, Asociaţia VELO POWER Focşani, Clubul Sportiv MONTICOND Ipoteşti, Asociaţia Club Sportiv NORD Darabani, Asociaţia Obştească Club Sportiv de Ciclism „MOUNTAIN BIKE” Chişinău și Asociaţia RENAŞTEREA BICAZULUI.

Cum a fost la etapa de la Roman a „MTB Cupa Moldovei 2019”, puteți revedea aici: (Vlog) MTB Roman nu a fost doar despre ciclism.

.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.