Video: Întrebări incomode pentru senatorul Dan Manoliu

de | 09/10/2019 | Local, Politică

înRoman.ro vă prezintă, până la începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, o serie de trei interviuri cu lideri ai PSD, PNL, respectiv ai alianței USR PLUS. Perioada de precampanie și luna de campanie electorală reprezintă un interval de timp în care cetățeniilor li se oferă multă informație propagandistică.

Am încercat să dăm la o parte sloganurile de campanie și promisiunile de partid și să ajungem la răspunsurile care contează. Ne-am pus în locul celor care ne citesc și nu am ocolit niciun subiect “sensibil”. Cei intervievați au răspuns la întrebări precum “de ce Dan Barna vrea să obțină voturi fără un program pentru Cotroceni?”, “cum poate reprezenta România pe plan extern un candidat care nu știe o limbă străină?” sau “dacă își merită Iohannis denumirea de ficusul de la Cotroceni”. 

În interviul de azi, cel care răspunde întrebărilor incomode este senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.