LPS Roman devine campioană națională la baseball

de | 10/10/2019 | Local, Sport

Echipa de baseball LPS Roman a câștigat campionatul național de baseball 2019. Este pentru prima dată când această echipă câștigă titlul la seniori, echipa de juniori fiind de mai multe ori pe primul loc la final de campionat.

Pentru a câștiga campionatul, LPS Roman a trecut de trei turnee de calificare și a devansat, în turneul final, echipele CS Atletico Alexandria, CS Leaders Călărași și CS Thunder Wolves Botoșani. 

A fost un rezultat pentru care echipa a muncit mult. Ne bucurăm că, astfel, vom putea reprezenta România, în 2020, în cadrul Cupei Europei. Echipa este compusă din elevi ai Liceului cu Program Sportiv  și foști elevi ai liceului care au rămas activi în baseball, iar trei dintre jucători au obținut premii individuale pentru prestația din cadrul campionatului: Sergiu Susanu este cel mai tehnic jucător, Mihai Mătălică – cel mai bun aruncător și Bogdan Opincariu – cel mai bun prinzător.

prof. Marius Țocu, antrenor și jucător 

Cupa Europei la baseball se va desfășura în luna 2020. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. ADUMITRACHIOAIE Gabriel

    Felocitari echipei si antrenorului!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.