Video: Întrebări incomode pentru deputații Mugur Cozmanciuc și Laurențiu Leoreanu

de | 10/10/2019 | Județean, Politică

înRoman.ro vă prezintă, până la începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, o serie de trei interviuri cu lideri ai PSD, PNL, respectiv ai alianței USR PLUS. Perioada de precampanie și luna de campanie electorală reprezintă un interval de timp în care cetățeniilor li se oferă multă informație propagandistică.

Am încercat să dăm la o parte sloganurile de campanie și promisiunile de partid și să ajungem la răspunsurile care contează. Ne-am pus în locul celor care ne citesc și nu am ocolit niciun subiect “sensibil”. Cei intervievați au răspuns la întrebări precum “de ce Dan Barna vrea să obțină voturi fără un program pentru Cotroceni?”, “cum poate reprezenta România pe plan extern un candidat care nu știe o limbă străină?” sau “dacă își merită Iohannis denumirea de ficusul de la Cotroceni”. 

În interviul de azi, cei care răspund întrebărilor incomode sunt deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț și deputatul Laurențiu Leoreanu – vicepreșdinte PNL și președinte PNL Roman.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.