Președintele PNL Neamț: „Guvernul PSD este istorie!”

de | 11/10/2019 | Național, Politică

Reacția la cald a deputatului Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, după votul moțiunii de cenzură ce s-a dat joi în Parlament a una de bucurie.

Moțiunea de cenzură a fost adoptată! Guvernul PSD este de astăzi istorie! Partidul Național Liberal s-a ținut de promisiune și o va face și pe viitor! Ne-am asumat să fim responsabili față de cetățeni, față de țară. De mâine începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare! Alături de președintele României Klaus Iohannis, pentru România Normală, pentru viitor, pentru români!

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut cu 238 de voturi, cu cinci voturi mai mult peste numărul minim necesar. Azi, președintele Klaus Iohannis are consultări la Cotroceni cu partidele politice, pentru formarea unui nou guvern. Primii care vor merge să se întâlnească cu președintele Iohannis vor fi liberalii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.