Leoreanu: „Fără atitudini exuberante și fără decizii hazardate în perioada următoare”

de | 11/10/2019 | Național, Politică

Vicepreședintele PNL, Laurențiu Leoreanu, susține că este nevoie de multă atenție pentru ca cei care vor guverna în perioada următoare. Reamintim că joi, 10 octombrie, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a trecut la votul din Parlament cu voturi din partea PNL, USR, ALDE, PMP, Pro România, UDMR, dar și deputați din partea minorităților și chiar câțiva de la PSD.

E un moment de maximă importanță pentru ceea ce înseamnă viitorul României, dar mai ales un moment ce trebuie tratat cu maximă atenție, seriozitate și responsabilitate, în condițiile în care guvernarea PSD a adus România într-o situație de profundă debalansare administrativ-economică. Trebuie făcută o analiză coerentă a prezentului spre desenarea modurilor de acțiune imediate, dar mai ales pe termen mediu și lung, fără atitudini exuberante și fără decizii hazardate, ”la cald”. Partidele trebuie să-și însușească mesajul venit dinspre români, să-l integreze și să ofere ceea ce România merită să primească – un parcurs corect, coerent și eficient din punct de vedere administrativ, pentru că noi, politicienii nu suntem nimic mai mult decât vocea celor pe care îi reprezentăm!

deputat Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.