Lucrările din strada Nicolae Bălcescu s-au oprit din nou

de | 17/10/2019 | Administrație, Local, Social

Lucrările de pe strada Nicolae Bălcescu au intrat din nou în impas. Romașcanii care locuiesc pe această stradă care se tot asfaltează și modernizează de nu mai puțin de trei decenii mai trebuie să aștepte cel puțin câteva zile până vor începe procedurile de branșare la noua rețea de canalizare. 

De aproximativ o săptămână nu se mai lucrează nimic pe stradă. Luna trecută au venit de la primărie și au promis, au venit de la ApaServ… acum a plecat firma la o altă lucrare. Noi, cei care avem deja contract cu ApaServ, ne simțim umiliți și păcăliți”,  a spus un romașcan.

De cealaltă parte, administrația locală promite că totul se va rezolva. De vină ar fi, acum, Ministerul Dezvoltării Regionale, care nu plătește o factură pe care Primăria a trimis-o de luna trecută. Primarul Micu speră ca plata să se facă zilele ce urmează și a adăugat că se pregătește și asfaltarea străzii, începând cu 28 octombrie. 

Strada Nicolae Bălcescu este cea pentru care a fost proiectată o rețea de canalizare nouă, dar complet inutilă, având în vedere că aproape niciuna dintre problemele zonei nu a fost luată în considerare la momentul realizării proiectului: Cum arată strada din Roman pentru care s-a proiectat o canalizare inutilă

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.