Din nou la teatru: luni va fi “O noapte furtunoasă”

de | 20/10/2019 | Cultură, Local

Trupa de teatru Dan Alecsandrescu revine în fața romașcanilor, în această stagiune, cu forțe proaspete. O parte din componența trupei s-a schimbat, dar actorii promit piese noi și surprize plăcute.

În sfârșit, după încheierea Festivalului de Teatru ”Dan Alecsandrescu” 2019, putem începe și stagiunea. Ne era dor, sincer, să ne vedem. Și anul acesta vine cu noutăți, în ceea ce privește piesele – adăugăm câteva la colecție – dar și în ceea ce privește personajele. Tinerii noștri colegi Maria Bejan și Ștefan Obădeanu au plecat la facultate, dar alți tineri le iau locul în trupa noastră: Alexandra Holman, Bianca Sandu și Răzvan Tecuceanu (pe care îl veți vedea în rolul lui Spiridon). Bineînțeles, scena este deschisă tuturor celor care doresc să încerce actoria!

comunicat Trupa „Dan Alecsandrescu”

Primul spectacol al acestei stagiuni va fi luni, 21 octombrie, începând cu ora 18.00, la Cercul Militar Roman. Piesa pe care o vor vedea spectatorii va fi “O noapte furtunoasă”, de I. L. Caragiale, în regia lui Radu Vătavu. Vor evolua, în ordinea intrării pe scenă: Sorin Cobuz, Gheorghiță Iancu, Răzvan Cristian Tecuceanu, Corneliu Nechita, Daniela Pețenchi, Camelia Duca, Cristian Foghel.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.