Mesajul eco al Clubului Copiilor Roman a cucerit la Iași

de | 20/10/2019 | Educație, Local

Elevii de la Clubul Copiilor Roman au adus acasă trofeul concursului naţional de educaţie ecologică şi protecţia mediului “IA ŞI green bag, creează şi responsabilizează pentru eco-ul naturii!”. 

Aceasta este a zecea ediție a evenimentului din capitala Moldovei, organizat de Palatul Copiilor Iaşi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi în parteneriat cu Universitatea Tehnică”Gh. Asachi” din Iaşi și Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului.

Cercul De Artă Decorativă din cadrul Clubului Copiilor Roman, coordonat de prof. dr. Monica Carp, a participat la toate cele zece ediţii, adunând numeroase premii I, I şi III, premii speciale, marele premiu ( în 2017), 5 trofee pe secţiune de copii, iar anul acesta marele trofeu. 

,,La activitatea de sâmbătă, 19 octombrie, am participat cu zece copii care au evoluat pe scenă cu două momente artistice cu mesaj eco. Trebuie să menţionez că cei zece copii care au participat în acţiunea directă a concursului, au prezentat munca, talentul şi creativitatea tuturor copiilor care frecventează Cercul de Artă Decorativă. Mai mult, la acţiunea indirectă a concursului au participat copii de la Colegiul Naţional ,,Roman Vodă” şi Şcoala “Vasile Alecsandri” Roman, instituţii şcolare cu care Cercul de Artă Decorativă este în parteneriat. Mesajul nostru a fost ,,Stop poluare! Stop defrişare! Stop pungilor din plastic!” 

prof. dr. Monica D. Carp. coordonator Cercul de Artă Decorativă

Echipa Clubului Copiilor Roman a fost formată din: Diana Grumezescu (17 ani), Anastasia Harib (9 ani), Ionuţ Grumezescu (6 ani), Teodor Berianu (6 ani), Anisia Pălămidă (6 ani), Ecaterina Maria Alexa (6 ani),  Anastasia Apetrei (7 ani), Meda Pălămidă (3 ani), Adora Elena Carp (5 ani), Aida Manea (5 ani).

Clubul Copiilor premiu Iasi 2

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.