Vicepreședintele grupului PPE: „CJ Neamț are nevoie de un președinte liberal”

de | 20/10/2019 | Județean, Politică

Deputatul Mugur Cozmanciuc l-a invitat în Neamț pe vicepreședintele grupului PPE din Parlamentul European, eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan. Europarlamentarul a vizitat liberalii nemțeni și în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, dar de data aceasta a venit pentru a cere nu una sau două, ci trei victorii de la membrii PNL Neamț.

Am venit azi în Neamț la invitația domnului deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț. Avem un program foarte plin, de dimineață ne-am văzut cu peste 400 de membri ai PNL Piatra-Neamț. Mai târziu ne vom deplasa la Bicaz, Rediu și Roman, unde ne vom vedea cu susținători și membri ai PNL. Am venit în primul rând pentru a mulțumi colegilor din PNL Neamț pentru munca pe care au depus-o pentru campania pentru europarlamentare și în precampania pentru alegerile prezidențiale. În mod special le mulțumesc pentru numărul mare de semnături pe care le-au trimis în sprijinul candidaturii președintelui Klaus Iohannis. Organizația PNL Neamț a avut un obiectiv de 60.000 de semnături și au trimis la București peste 80.000 de semnături, prin munca tuturor colegilor, a echipei, a parlamentarilor, totul sub conducerea lui Mugur Cozmanciuc. Klaus Iohannis a fost candidatul cu cele mai multe semnături depuse pentru susținerea candidaturii, peste 2.200.000. Le-am mulțumit colegilor din Neamț pentru toată munca depusă și le-am spus foarte clar următorul lucru: anul acesta am înregistrat trei victorii, dar mai vrem încă trei; am câștigat alegerile auroparlamentare, referendumul pe justiție al președintelui Klaus Iohannis, am câștigat votul pe moțiune. Mai vrem trei victorii: victoria președintelui Iohannis la alegerile prezidențiale în toată România, dar și în județul Neamț; vrem victoria PNL la alegerile locale și la algerile parlamentare în județul Neamț; vrem, anul viitor, un președinte liberal la Consiliul Județean Neamț. CJ Neamț merită și are nevoie de un președinte liberal pentru ca județul să se dezvolte.

eurodeputat Siegfried Mureșan, vicepreședinte grup PPE în Parlamentul European

Siegfried Mureșan a adăugat că actualul președinte, Klaus Iohannis, este singurul candidat care are „experiența necesară pentru a fi președinte, este singurul care poate uni toate forțele din România, toate categoriile sociale, pentru o Românie normală, pentru o Românie europeană.  Președintele Iohannis este omul politic român care se bucură, d departe, de cea mai mare încredere la nivel european, este chiar unul dintre cei mai influenți lideri europeni.

Eurodeputatul liberal a reafirmat că, în perioada următoare, va deschide și în județul Neamț un birou pentru a avea un contact permanent cu cetățenii pe care îi reprezintă în Parlamentul European.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.