Consiliul Județean, așteptat să asfalteze strada Mihai Viteazu

de | 01/11/2019 | Administrație, Local

Așteptăm Consiliul Județean Neamț să vină și să asfalteze strada MIhai Viteazu. Noi vom finaliza lucrările marți după-amiază (n.r. – pe 5 noiembrie) și va fi gata pentru asfaltare. De miercuri pot veni”, a afirmat primarul Lucian Micu în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local. 

Intervenția edilului l-a vizat în mod special pe consilierul local PSD Constantin Holban, unul dintre inițiatorii proiectului de hotărâre prin care strada a fost trecută în administrarea Consiliului Județean Neamț (celălalt inițiator fiind consilierul local PNL Grațian Iacob).  

Consilierul a răspuns că asfaltarea va avea loc, în ciuda atacurilor de campanie dintre primarul Micu și președintele Arsene (citește aici: Război declarativ pe Casa Celibidache)

Strada Mihai Viteazu este parte din drumul județean DJ 207A – fiind în proprietatea publică a Consiliului Județean, dar a fost în administrarea Primăriei Roman, fiind vorba despre o șosea care trece prin oraș. 

Starea carosabilului necesita, însă, lucrări ample de reabilitare, astfel că reprezentanții administrației locale au făcut o înțelegere cu administrația județeană, împărțindu-și lucrările: primăria s-a ocupat de canalizare, borduri și trotuare, CJ Neamț se ocupă de stratul de asfalt. Conform declarațiilor lui Lucian Micu, valoarea lucrărilor asumate de Primăria Roman depășește suma de 950.000 lei.

Lungimea străzii Mihai Viteazu, de la intersecția de la gară și până la sensul giratoriu spre Luțca, este de 4,08 kilometri. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.