Tânărul accidentat de tren era membru al SVSU Săbăoani

de | 06/11/2019 | Actualitate, Local

Tânărul de 20 de ani care și-a pierdut viața, miercuri seară, în gara Roman, era unul dintre tinerii iubiți și respectați în comunitatea lor. Adrian Dămoc era, de doi ani, membru al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Săbăoani și a fost, nu o dată, în linia întâi atunci când în localitate au avut loc situații mai puțin plăcute. Cei care l-au cunoscut pe Adrian nu pot crede că, de acum, despre tânărul salvator se va vorbi doar la trecut. 

Vestea a adus multă întristare și în rândul pompierilor nemțeni. SVSU Săbăoani este, de mai mulți ani, o echipă model pentru toate serviciile voluntare pentru situații de urgență din țară, iar în luna august membrii SVSU Săbăoani au devenit campioni naționali la competiția de profil. Adrian era unul dintre cei care doreau să facă pasul de la pompier voluntar la pompier în cadrul ISU Neamț. Din păcate, timpul nu a mai avut răbdare cu el. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

știrea inițială: Tânăr călcat de tren, în Gara Roman (imagini cu impact emoțional)

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.