Tânăr călcat de tren, în Gara Roman (imagini cu impact emoțional)

de | 06/11/2019 | Actualitate, Local

În această seară, un tânăr de 20 de ani din Săbăoani a fost călcat de trenul interregio care circula pe ruta București Nord – Suceva. Tragedia s-a întâmplat în gara Roman, în fața călătorilor care așteptau să urce în tren și a celor care îi așteptau pe cei dragi la peron.

Din cele spuse de martori, tânărul de 20 de ani ar fi urcat, din gara Săbăoani, în trenul regio care circula pe ruta Pașcani – Roman. Trenul cu care circula tânărul a ajuns în gara Roman pe linia a doua. În același timp, pe linia întâi venea trenul Interregio, dinspre Bacău. 

Martorii susțin că tânărul și doi prieteni nu au avut răbdare să plece trenurile din gară pentru a ajunge pe peronul dinspre oraș. Doi au sărit gardul care desparte cele două linii de cale ferată. Din păcate, cel de-al treilea nu a reușit să sară gardul la timp și a fost luat în plin de trenul interregio, în ciuda faptului că mecanicul deja frâna, pentru a opri trenul în gară. Vizibil afectat, mecanicul de tren le-a spus autorităților că l-a observat pe tânăr pe gard și că a claxonat de mai multe ori, sperând ca băiatul să rămână pe gard, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar impactul nu a putut fi evitat.

Pompierii au ajuns la locul tragediei în timp record, dar nu au putut face nimic altceva decât să scoată trupul neînsuflețit de sub vagon, rănile provocate la cap fiind incompatibile cu viața.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.