Turneu de fotbal pentru copii: Cupa Moș Crăciun

de | 06/11/2019 | Local, Sport

Club Sportiv Municipal Roman organizează, în perioada 7 – 22 decembrie, Turneul de fotbal juniori “Kinder Cup” – Cupa Moș Crăciun. Perioada de înscriere este 11 – 30 noiembrie, iar înscrierile se pot face la CSM Roman, strada Ștefan cel Mare 246, telefon/fax. 0233-734367, telefon mobil 0786-772050, e-mail: competitiisportive@csmroman.ro

De asemenea, Clubul pune la dispoziție și numerele de telefon ale celor doi profesori antrenori, Țapu Gabriel și Susanu Iosif:

  • 0742.199.139 – Țapu Gabriel;
  • 0745.545.016 – Susanu Iosif.

Turneul se va desfășura la Sala Sporturilor, din cadrul Complex Sportiv Sala Sporturilor – Roman, B-dul Roman Mușat nr.82, iar meciurile se vor juca doar în zilele de sâmbătă și duminică. La Turneu sunt așteptate să participe cu echipe școlile din Municipiul Roman, cât și cele din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. Numărul maxim de echipe participante este 12 pentru fiecare categorie de vârstă. 

Participanții trebuie să se încadreze în 2 (două) categorii de vârstă:

  • 2009 – și mai mici (clasele III-IV), U11;
  • 2007 – și mai mici (clasele V-VI), U13.

Se vor acorda premii constând în cupe, medalii,  diplome pentru locurile I, II, III și IV – la fiecare categorie de vârstă, fiecare sportiv de la cele patru echipe finaliste va primi medalie pentru participare; vor fi acordate premii speciale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și pentru cel mai bun golgheter.

comunciat CSM Roman

 Pentru detalii se poate consulta site-ul Primăriei Roman → Servicii Publice → Baze Sportive/Competiții → secțiunea „Evenimente, anunțuri, comunicate”, dar și pagina de facebook CSM Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.