Direcția 5 cântă la Roman pe 29 noiembrie

de | 07/11/2019 | Actualitate, Local

Direcția 5, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock din muzica românească, revine la Roman luna aceasta, într-un spectacol ce promite să aducă nu doar cântecele atât de îndrăgite ci și surprize frumoase.

În cadrul turneului național pe care îl susține în această perioadă, trupa te invită să participi la un concert sensibil și dinamic, în care vei asculta live cele mai cunoscute și îndrăgite, dar și cele mai noi cântece Direcția 5 – de pe albumul „Muzică, flori și poezie”.

Direcția 5 a luat naștere în anul 1990, la București. În cei 29 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri și sute de cântece și a colaborat cu numeroși artiști din muzica românească precum: Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crișan – Alinka, Nicoleta Nucă și mulți alții.

Biletele la concert se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman şi în format electronic pe iabilet.ro.

https://youtu.be/iM5iStJVhng

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.