Deputatul Leoreanu(PNL): “Am votat pentru o țară în care fiecare să se simtă respectat”

de | 10/11/2019 | Local, Politică

Deputatul Laurențiu Leoreanu a venit la secția de votare cu soția, tatăl, dar și cu cei doi fii ai săi. Înainte de intra în clădirea Școlii Alexandru Ioan Cuza, parlamentarul i-a spus unuia dintre copii să ridice de jos un pahar de plastic aruncat de altcineva „fiindcă se vede urât”.

Sperăm ca toată ziua să fie fără incidente, lumea să vină la vot pentru că este un drpet important pe care românii îl au și pe care l-au câștigat cu sacrificii. De votul fiecărui român depinde soarta acestei țări, mai ales azi, când votăm funcția cea mai înaltă în stat, o funcție care poate da viziunea pe următorii ani pentru România, o țară care poate asigura o poziție demnă în Europa, în NATO și nu numai. Azi am votat pentru o Românie normală, pentru o țară liberă, prosperă, în care fiecare român să se simtă bine, protejat, demn și respectat. 

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL
Laurentiu Leoreanu vot prezidentiale tur 11

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.