Verde pentru Viitor: s-a plantat cu spor la Cordun (video)

de | 11/11/2019 | Actualitate, Rural

Sute de voluntari, multă voie bună și un sprijin oferit unei întregi comunități. Așa poate fi descrisă, pe scurt, activitatea „Verde pentru Viitor”, inițiată de Bogdan Roman și Metropolis Fereastra 1, și care a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, în comuna Cordun.

Aceasta este una dintre cele mai ample acțiuni de împădurire din județ: 20.000 de puieți de salcâm, pe trei terenuri puse la dispoziție de administrația locală a comunei. Copăceii au fost plantați cu ajutorul voluntarilor: copii și adulți din comună, oameni de bună-credință care au răspuns apelului public lansat de organizator – cum au fost, spre exemplu, membrii Asociației Mușatinii Roman – și angajați ai firmei organizatoare.

Noi, echipa Metropolis Fereastra 1, care de 15 ani aducem confort și siguranță în casele oamenilor, am hotărât să ne ocupăm și de mediul înconjurător. Practic, această acțiune este un început. Echipa grozavă din care fac parte și pe care o reprezint, împreună cu voluntarii inimoși care sunt alături de noi și cu mulți alți oameni de bine, cu toții avem același interes comun: să ne îngrijim de ceea ce avem. Pentru noi, dar mai ales pentru copiii noștri. Schimbările climatice nu sunt doar o vorbă în vânt. Cei mai mulți dintre noi conștientizăm că vremea aceasta atât de caldă în luna noiembrie are și un revers. Nu există un plan B și nici o planetă de rezervă, așa că am decis să acționăm.

Bogdan Roman, manager Metropolis Fereastra 1 și inițiator “Verde pentru Viitor”

Cum a fost la activitatea de sâmbătă, 9 noiembrie, dintr-o perspectivă ceva mai neobișnuită, aflați din video de mai jos. 

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.