Vulpițele Galbene au ajuns în optimile Cupei României

de | 11/11/2019 | Local, Sport

Echipa de fotbal feminin Vulpițele Galbene s-a calificat, duminică, 10 noiembrie, în optimile Cupei României, după o victorie obținută în deplasare. Vulpițele au reușit să învingă echipa AFK Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul de 2 – 0.

A fost un meci de frumos, în care ambele echipe au practicat un joc plăcut ochiului, cu faze de poartă și cu execuții individuale remarcabile. Un lucru care ne-a impresionat a fost baza sportivă unde se pregătesc fetele de la Miercurea Ciuc. Este aceeași baza pe care o folosesc și băieții de la Liga 1. Cu siguranță fetele au cele mai bune condiții de pregătire și joc dintre toate cluburile de fotbal feminin din țară.” – prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal Vulpițele Galbene

Următorul meci al Vulpițelor Galbene va avea loc duminică, 17 noiembrie, începând cu ora 11.00, împotriva echipei Ladies Târgu Mureș. Meciul va conta pentru etapa a cincea din cadrul Ligii a doua de fotbal feminin. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.