Este nevoie de sânge pentru un profesor romașcan

de | 15/11/2019 | Local, Social

Unul dintre profesorii din municipiul Roman are urgent nevoie de sânge. Marcel Șerban, profesor de educație fizică la Colegiul Național „Roman Vodă” a ajuns la unul dintre spitalele din Iași, după ce în noaptea de joi spre vineri (14 spre 15 noiembrie) s-a simțit foarte rău.

„Ieri a fost la școală. Era bine, era vesel… Azi-noapte s-a simțit rău, a ajuns la spital și i s-au făcut analize. S-a descoperit că are probleme cu inima și trebuie operat de urgență.”

prof. Mihaela Tanovici, director Colegiul Național „Roman Vodă”

Familia profesorului a postat un mesaj public prin care îi roagă pe oamenii de bine să doneze sânge:

Dragi prieteni, profesori, elevi ai domnului profesor Șerban Marcel, vin cu o mare rugăminte spre domniile voastre. Marcel are mare nevoie de ajutorul nostru! Operația complicată de astazi face ca orice picatură de sânge să îl ajute enorm! Colegi, prieteni, elevi vă rugăm să vă prezentați la spitalul Parhon din Iași pentru a dona în numele domnului profesor. Mii de mulțumiri și Maica Domnului să aibă în pază pe cei ce astăzi, la început de post se gândesc să salveze o viață! Sâmbăta și duminica nu se fac recoltari. Vă rugăm să donați luni și marți . Nu contează grupa de sânge.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.