Creștea cannabis în podul casei

de | 15/11/2019 | Județean, Justiție

Un bărbat de 34 de ani din județul Neamț s-a trezit cu „musafiri” nepoftiți acasă. Miercuri, 13 noiembrie, procurori de la DIICOT Iași, ofițeri de poliție judeiciară și jandarmi au percheziționat două locunțe ce aparțin lui V.A. Matieș, de unde au fost ridicate ridicate 99,25 kg de canabis (fragmente) și cantitatea de 8,77 kilograme de muguri și inflorescențe, două pistoale, o pușcă, două telefoane mobile, dar și suma de 16.800 lei. 

Conform anchetatorilor, cultura de cannabis a fost înființată anul acesta, iar o parte din cantitatea de canabis recoltată a fost comercializată en-gros, mai multor dealeri de pe raza județelor Neamț, Iași și Bacău, la prețul de 35.000-40.000 lei pe kilogram.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, mai apoi, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.