Dr. Abu-Alika (Spitalul Roman): “S-a demonstrat că am fost nevinovat”

de | 14/11/2019 | Justiție, Local

Dr. Abdalla Abu-Alika, șeful Secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, a primit decizie de clasare în dosarul în care a fost acuzat că ar fi luat mită de la un pacient. 

Acuzațiile au fost formulate luna trecută, ca urmare a unui flagrant, dar medicul a spus încă de atunci că nu este vinovat și că nu a cerut bani, nu a primit bani și nici nu a atins plicul pe care anchetatorii i l-au găsit în sertarul biroului. (citește și: Exclusiv: Ce spune medicul Abu-Alika despre flagrantul făcut de DGA)

Săptămâna aceasta, medicul a primit soluția Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

“Am primit înștiințarea pe 12 noiembrie, marți. Am spus mereu că sunt nevinovat și am avut încredere în justiție. Mulțumesc tuturor celor care au lucrat la acest caz, au dovedit că sunt oameni profesioniști și verticali. În ceea ce-l privește pe cel care a făcut aceasta, eu îl iert. Cel de Sus să aibă grijă de toți.”

dr. Abdalla Abu-Alika, șef Secție Ortopedie Spitalul Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.