Video: s-au montat separatoare de sens pe E85

de | 19/11/2019 | Actualitate, Local

Luni, 18 noiembrie, în doar câteva ore, pe tronsonul de drum dintre sensul giratoriu de la Horia și podul de la intrare în Roman, s-au montat separatoare de sens. Acestea sunt din beton, conțin elemente reflectorizante și au menirea de a împiedica pătrunderea mașinilor pe sensul opus. Faptul că atât în Horia cât și la intrarea în Roman sunt sensuri giratorii, ar trebui să ducă la o disciplinare a traficului și un acces sigur la obiectivele aflate pe ambele părți ale drumului.

Zona nu a fost marcată de-a lungul timpului de accidente grave, dar unele minore și situații delicate au fost, mai ales că unii șoferi care veneau dinspre sensul giratoriu de la Horia țineau morțiș să vireze stânga spre clădirea în care se află și sediul Oficiului Poștal Horia.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.