Fără apă în oraș, din cauza unei avarii

de | 19/11/2019 | Local, Util

ApaServ anunță că, din cauza lucrării pe care angajații companiei o fac pe strada Mihai Viteazu, a fost nevoie de sistarea furnizării apei în oraș.

Având în vedere complexitatea lucrărilor pentru remedierea avariei ĺa rețeaua de distribuție a apei potabile de pe strada Mihai Viteazu, ApaServ este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 19 noiembrie, în municipiul Roman. Estimăm reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apa potabilă începând cu oră 18:00. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care functionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei https://www.apaserv.eu.

informare ApaServ

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.