De Ziua Națională vom avea patinoar. Când este gratuit pentru copii

de | 22/11/2019 | Actualitate, Local

Amenajarea din centrul municipiului Roman, special gândită pentru sărbătorile de iarnă și denumită “Sătucul lui Moș Crăciun” cuprinde, pe lângă 20 de căsuțe pentru comercianți, și un patinoar. 

Prin acordul încheiat cu administrația locală, firma Viobeti va trebui să amenajeze pationarul începând cu 1 decembrie. Pentru copii, accesul se va face gratuit pe suprafața de gheață între orele 10.00 -11.30, pe toata perioada funcționării patinoarului, cu precizarea că durata amplasării cât și dezafectarea locației care a fost destinată patinoarului pot fi influențate de condițiile meteorologice. Gratuitatea nu se aplică și în cazul închirierii patinelor. Administrația locală susține, însă, că patinoarul ar putea fi gata cu o zi mai devreme, de Sfântul Andrei.

Patinoarul, care va fi amplasat tot în parcarea de la Colegiul Național “Roman Vodă”, va fi la dispoziția romașcanilor până pe 12 ianuarie 2020. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.