Ce probleme vor fi cu apa săptămâna ce urmează

de | 24/11/2019 | Local, Util

Compania județeană ApaServ anunță, în săptămâna 25 noiembrie – 1 decembrie, mai multe intervenții care vor însemna sistarea furnizării apei potabile. 

Luni, 25 noiembrie, între orele 09.00 – 14.00, va fi intreruptă alimentarea cu apă potabilă in municipiul Roman, pe bulevardul Roman Muşat. Vor fi afectaţi consumatorii din cadrul blocului 32 de pe bulevardul Roman Muşat. 

De asemenea, din cauza scăderii nivelului hidrostatic din puțuri, se va furniza apă cu presiune redusă în municipiul Roman, între orele 23.00 – 04.00, in perioada 24 noiembrie – 1 decembrie. În realitate, acest lucru înseamnă că mulți dinte romașcani nu vor avea deloc apă la robinet pe timpul nopții. 

Un alt anunț vizează comuna Ruginoasa: urmare a executării unor lucrari de revizie şi intreţinere la rezervoarele de apă şi a instalaţiilor hidraulice aferente acestora, se va sista furnizarea serviciului in localitatea Ruginoasa, începând cu data de 25 noiembrie, ora 08.00. Furnizarea apei potabile se va relua cu presiune redusă începând cu data de 27 noiembrie, ora 22.00, urmând ca echilibrarea reţelei si furnizarea serviciului în condiţii optime de presiune și debit să se încheie pe data de 28 noiembrie, ora 08.00. 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.