Avem câștigătorii invitațiilor duble la concertul Direcția 5

de | 29/11/2019 | Actualitate, Local

În această seară, trupa “Direcția 5” va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Roman și va susține un concert pentru toți iubitorii de pop-rock. inRoman.ro și LiveOutEvent au pus la bătaie două invitații duble și i-au provocat pe cititorii inRoman.ro să spună cu cine ar merge la concertul “Direcția 5” și de ce.

Două dintre mesajele primite ne-au atras atenția și am decis să le premiem.  

Laura a scris următoarele: “Melodiile formației Direcția 5 vreau să le ascult împreună cu logodnicul și viitorul meu soț. Direcția 5 este formația sufletelor noastre, melodiile lor ne-au încântat dintodeauna și ne-ar bucura mult de tot să petrecem câteva ore în compania lor.

 Mădălina B. nu s-a gândit la ea, ci la părinții ei: “Dacă aș câștiga una din cele două invitații duble, aș face-o cadou părinților mei. A trecut ceva timp de când au participat ultima dată la un concert live, iar trupa Direcția 5 cu siguranță le-ar trezi emotți, amintiri, nostalgie și bucurie. Acesta ar fi un mod memorabil de a petrece seara de 29 noiembrie ????.”

Mulțumim tuturor participanților și felicitări câștigătoarelor!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.