Vulpițele Galbene au terminat turul de campionat cu o victorie

de | 02/12/2019 | Local, Sport

Echipa “Vulpițele Galbene” Roman, care evoluează în Liga a II-a a Campionatului Național de fotbal feminin, a încheiat turul de campionat cu o nouă victorie. În meciul disputat pe teren propriu sâmbătă, 30 noiembrie, Vulpițele Galbene au oferit un adevărat spectacol fotbalistic în compania echipei Atletic Club Onix Râmnicu Sărat. La pauză, scorul era 3 – 1, dar până la fluierul final Vulpițele au marcat de șapte ori, scorul final fiind 7 – 2. Vulpițele care au înscris în ultimul meci al turului de campionat sunt Paula Agu (hat-trick), Elena Jaleru, Ștefana Mocanu și Anca Gherasim. 

Am jucat în echipament galben-roșu, cât mai aproape de culorile drapelului, având în vedere că am avut meci cu o zi înainte de 1 Decembrie Și ne-a purtat noroc. Cu acest rezultat încheiem turul de campionat pe locul al doilea, la doar trei puncte diferență de echipa Carmen București. A fost un tur în care ne-am testat uneori limitele, dar ne bucurăm că am reușit să rămânem în prima parte a clasamentului, să facem performanță și să arătăm tuturor că și la Roman se pot obține rezultate frumoase. Fetele au făcut eforturi mari să rămână în formă, dar au făcut-o cu drag pentru echipă și pentru sport. Le mulțumesc fiecăreia în parte și, totodată, mulțumesc celor care ne-au fost alături până acum. Fără ei nu am fi reușit.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal Vulpițele Galbene

După meci, membrii echiei au sărbătorit datorită sponsorului Grande Mercato: au luat prânzul, apoi au vizitat noul magazin Grande Mercato – deschis in cartierul Favorit – unde a avut loc o degustare de biscuiți italienești. 

La final de tur, rezultatele Vulpițelor Galbene sunt următoarele: echipa de senioare a terminat pe locul al doilea în Liga 2 și s-a calificat în optimile Cupei României, echipa U15 a terminat pe prima poziție a Grupei 2 din Liga de Junioare și locul al doilea cu echipa U13. 

Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără contribuția sponsorul Grande Mercato, fără sprijinul domnului Constantin Chelmuș și fără implicarea staff-ului tehnic, care face voluntariat: Adelin Tălmăcel (antrenor echipa de senioare), Felix Ghiuzan (antrenor portari), Ioan Diaconu (antrenor echipa U15), Vlăduț Tomescu (antrenor secund senioare și antrenor echipa U13), Elena Chelmuș (psiholog), Maria Tălmăcel (medic), Felix Neculaes (kinetoterapeut).

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.