Din nou fără apă în timpul zilei

de | 02/12/2019 | Local, Util

ApaServ anunță beneficiarii săi că, urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puțuri și neacumulării de apa în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă în municipiul Roman luni, 2 decembrie, între orele 11:00 – 15:00. În următoarele zone: Anton Pann, str. Ștefan cel Mare, bd. Roman Mușat de la stadionul Constantinescu Nehoi până la hotelul Roman (inclusiv) se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului.

Pentru informatii suplimentare, romașcanii pot suna la Dispeceratul ApaServ, la numarul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei https://www.apaserv.eu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Mitica

    Doamna Draga, nu stiu ce s-a intamplat, cu ce l-au prins in menghina Arsene şi Angheluta pe Micu, dar vad ca le iese tare bine. Iar romascanii sufera. Chiar ma bucuram acum un an, doi, cand vorbea dl Micu de trecerea la Apavital: preturi mai mici, contracte individuale pentru locuitorii de la blocuri, investitii in retele, care sa duca la reducerea pierderilor. Iar firma din Iasi parea chiar serioasa. Iar acum ce vedem? Ca primarul Micu brusc ne zice ca nu este alta solutie, ca trebuie suportati aceiasi habarnisti de la Apaserv. Ba chiar este cazul ca romascanilor sa inceapa sa le placa fara apa. Noroc ca este iarna. Va dati seama cum ar mirosi in Roman daca ar fi iulie sau august?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.