Eveniment sportiv caritabil la Roman: fotbal cu jucării

de | 05/12/2019 | Local, Sport

Miercuri, 11 decembrie, începând cu ora 18.00, romașcanii sunt invitați să ia parte la un eveniment sportiv caritabil: “Fotbal cu… jucării pentru copii”. Evenimentul este organizat de Direcția Județeană de Tineret și Sport Neamț.

În sala polivalentă din Roman se vor desfășura trei meciuri de fotbal (două de juniori și unul de seniori), iar scopul acestui eveniment îl reprezintă strângerea de jucării pentru copiii care provin din familii cu posibilități materiale reduse. 

Este o acțiune pe care am inițiat-o în parteneriat cu Primăria Roman. La meciul de seniori – meciul Old Boys, cum l-am denumit noi – sunt invitați foști jucători ai Laminorului, Petrotub, CSM Roman. Ei vor face o demonstrație de fotbal și, în același timp, la marcarea primului gol, oamenii din tribună să poată arunca jucăriile de pluș pe teren. Nu doar jucării de pluș se pot oferi, ci și alte jucării și dulciuri, dar vor fi aruncate pe teren doar jucăriile de pluș, celelalte se vor colecta într-un loc pe care voluntarii de la Clubul Bao Roman îl vor stabili la momentul respectiv.

Gheorghe Paisa, director Direcția Județeană de Tineret și Sport Neamț

Meciurile juniorilor vor dura câte o jumătate de oră. Partidele se vor disputa între AS Juniorul Roman – LPS Roman, respectiv CSM Roman – Vulpițele Galbene U15. La meciul seniorilor și-au anunțat deja prezența Sergiu Ghidarcia, CIprian Țigănuș, Ion Zăloagă, Iosif Susanu, Gabriel Țapu, Adelin Tălmăcel, Bogdan Vizitiu, Aurel Bălan, Mihai Câmpanu.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.