Fotbaliști juniori din opt școli se întrec în „Kinder Cup”

de | 05/12/2019 | Local, Sport

11 echipe de fotbal de la opt școli, împărțite în două grupe de vârstă, se vor lupta în cadrul Turneului de Fotbal Juniori „Kinder Cup”- ediția „Moș Crăciun” 2019, turneu organizat de Club Sportiv Municipal Roman la Sala Sporturilor, sâmbătă, 7 decembrie .2019.

În competiția sportivă sunt înscrise 7 echipe la categoria de vârstă U13 și 5 echipe la categoria de vârstă U11, de la următoarele unități școlare: LPS Roman, Școala Generală „Carmen Sylva” Horia, Școala Generală „Vlad Dănulescu” Pâncești, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman, Școala Gimnazială nr. 1 Pildești, Școala Generală „Roman Mușat” (LPS – Șc. nr.9), Colegiul Național „Roman Vodă”, Școala Generală „Vasile Alecsandri”.

În zilele de 07 și 08 decembrie 2019 se vor desfășura de la orele 09:00 meciurile grupelor A și B  de la categoria U13, iar la categoria U11 echipele vor juca fiecare cu fiecare, cu începere de la orele 13:30 sâmbătă 07 decembrie și de la orele 11:00 duminică 08.12.2019. Semifinalele și finalele vor avea loc în data de 21 decembrie 2019, festivitatea de premiere fiind programată la ora 13:15. 

Vor fi acordate premii constând în cupe, medalii, diplome pentru locurile I, II, III și IV și premii speciale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și cel mai bun golgheter, pentru fiecare categorie de vârstă – U11 și U13.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.