Paramedicii SMURD au luptat jumătate de oră pentru o viață

de | 05/12/2019 | Actualitate, Rural

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Roman au intervenit, joi seară, pentru stingerea unui incendiu la o locuință din satul Cotu-Vameș, comuna Horia. Apelul la 112 a fost făcut de un vecin după ce a observat fum ieșind pe la geamurile casei care ar fi trebuit să fie nelocuite.

Când au intervenit, pompierii au găsit în casă un bărbat de 49 de ani aflat în stop cardio-respirator și paramedicii SMURD l-resuscitat aproape 30 de minute până l-au readus la viață, după care a fost preluat de o ambulanță și transportat la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Roman.

Bărbatul, cunoscut pentru problemele cu alcoolul, nu mai locuia la această adresă după despărțierea de soție, pe numele lui fiind emis și un ordin de restricție. Pompierii au dat ca posibilă cauză a incendiului folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

pompieri incendiu Cotu-Vameș

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.