La ultimul spectacol al stagiunii, debut pe scena Cercului Militar

de | 09/12/2019 | Cultură, Local

Luni, 9 decembrie, actorii Teatrului Dan Alecsandrescu din Roman, încheie stagiunea cu o piesă în care aproape toți participanții sunt debutanți.

”Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel, a mai fost pusă în scenă în trecut, dar de data aceasta premiera este nu doar a piesei în sine, ci și a actorilor, cei mai mulți fiind la prima întâlnire cu scena, conform roman24.ro. Bianca Sandu (16 ani), joacă rolul Matildei, Alexandra Holman (18 ani) joacă rolul lui Ruth, Doina Cherecheș e în rolul mamei – Beatrice iar Mariana Levărdă joacă în rolul lui Nany. Regia este semnată de Cristian Foghel.

Așadar, sunteți invitați, luni seara de la ora 18.00, la Cercul Militar din Roman, la premiera piesei ”Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel. Intrarea este gratuită. Această piesă nu este recomandată copiilor sub 16 ani.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.