Care sunt primele trupe care au confirmat prezența la KULT Fest 5

de | 16/12/2019 | Actualitate, Local

Organizatorii KULT Fest au anunțat luni, 16 decembrie, lansarea celei de-a cincea ediții a festivalului. În intervalul 10 – 12 iulie 2020, pe stadionul Moldova din Roman vor concerta trupe precum Vama, Vița de vie, Taxi, Suie Paparude, Grasu XXL, Guess Who, Argatu’ și Moș Martin. Organizatorii promit că atmosfera de festival va fi completată cu numeroase atracții, jocuri de lumini, plimbări cu balonul cu aer cald, jocuri supradimensionate, activități pentru copii și zeci de alte activăți distractive.

Ne bucurăm să reprezentăm orașul la nivel national, cu un festival dedicat tuturor vârstelor. Evenimentul crește de la o ediție la alta și mă bucur că în 2020 vom aduce trupe și artiști mari ce vin in premieră la Roman si care promit un weekend spectaculos. Pe lângă muzică, pregătim o întreagă experiență pentru toți participanții. de la mic la mare. Toate aceste lucruri nu ar fi posibile fără o echipă de festival care se implică cu o dedicare ieșită din comun. Sunt foarte fericit să fac parte din această echipă și să scriem împreună capitole din povestea KULT Fest.

Sebastian Hrib, director de festival

KULT Fest este un festival generalist, dedicat tuturor vârstelor, iar sloganul de anul acesta va fi #KultivamDistractia, conceptul fiind ca totul să semene cu un mare loc de joacă. 

KULT Fest este o manifestare a bucuriei de a fi alături de prieteni, într-un spațiu sigur, curat, încărcat de energie  bună și de mii de posibilități de a crea amintiri. Îi așteptăm pe participanți cu cele mai interesante surprize. Ediția trecută am avut baloanele cu aer cald care au făcut senzație, fiind pozate și filmate pe tot traseul lor deasupra orașului. Și în ediția din 2020, baloanele vor fi pe stadion.

Cătălina Popescu, PR festival

Prețul unui abonament de 3 zile pentru o persoană este de 100 de lei, până în martie 2020. Copiii cu vârsta sub 7 ani și persoanele cu dizabilități vor beneficia de intrare gratuită, în baza unor documente justificative.

Anul acesta vor fi disponibile și abonamente VIP la prețul de 250 lei, preț valabil până în martie 2020. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani și care vor beneficia de acces VIP, parcare dedicată, VIP lounge&bar și experiență unică alături de artiști.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.