Azi: probleme cu apa în Roman și Săbăoani

de | 17/12/2019 | Local, Util

ApaServ anunță beneficiarii săi că, urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării de apă în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă, in municipiul Roman marți, 17 decembrie, între orele 11.00 – 15.00. În următoarele zone: Anton Pann, str. Ştefan cel Mare, bulevardul Roman Muşat (de la stadionul Constantinescu Nehoi până la hotelul Roman inclusiv) se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului.

Operatorul regional de apă și canalizare a anunțat că pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile se va sista furnizarea apei potabile marți, 17 decembrie, între orele 09.00 – 12.00. Vor fi afectați utilizatorii din comuna Săbăoani.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.