„Cadou” înainte de Crăciun de la ApaServ: fără apă nici ziua, nici noaptea

de | 18/12/2019 | Local, Util

Compania județeană ApaServ a anunțat că, „urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării de apă în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă, în municipiul Roman în perioada 17 – 23 decembrie, intre orele 23.00 – 04.00. În următoarele zone: Anton Pann, str. Ştefan cel Mare, bd. Roman Muşat (de la stadionul Constantinescu Nehoi până la hotelul Roman inclusiv) se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului„.

Și tot ApaServ a anunțat, câteva minute mai devreme, că „urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puţuri şi neacumulării de apă în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă, în municipiul Roman astăzi 18 decembrie, între orele 11.00 – 15.00. În următoarele zone: Anton Pann, str Ştefan cel Mare, bd Roman Muşat de la stadionul Constantinescu Nehoi până la hotelul Roman (inclusiv) se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului„. 

Așadar, nu doar că problema nu a fost rezolvată în „10 – 14 zile”, cum ne-au spus autoritățile săptămânile trecute, ba pare că se agravează. Și singura comunicare este cea prin care suntem anunțați că rămânem fără apă, în timp ce ni se mulțumește pentru înțelegere.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.