Cum apreciază Micu activitatea din acest an a Primăriei

de | 19/12/2019 | Administrație, Local

Primarul Lucian Micu a susținut, săptămâna aceasta, ultima conferință de presă a anului. Edilul a făcut, printre altele, un rezumat al premiilor primite de Primăria municipiului Roman în 2019. Întrebat cum apreciază activitatea administrației locale din acest an și ce notă ar acorda, per ansamblu, primarul Micu a spus că este mulțumit de activitatea instituției. 

Cred că prin recunoaşterea naţională de care beneficiem, eu consider că în cadrul Municipiului Roman a fost una bună spre foarte bună. Sigur că o parte din proiectele pe care mi le-am propus a fi finalizate in acest an, nu au ajuns încă la maturitate. Acest lucru s-a întâmplat din motive obiective. În primul rând, din lipsa finanţărilor, stiţi foarte bine că  ultimii 2 ani, au însemnat pierderi bugetare în toate primariile din România, implicit Primăria Municipiului Roman. Pe de altă parte, toată birocraţia excesivă a dus la întârzierea unor proiecte care trebuiau să ajungă la maturitate mai repede; însă mă bucură faptul că efortul susţinut de către colegii mei și al meu a dus la îndeplinirea obiectivelor pe care le-am propus.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Lucian Micu a evitat să acorde o notă, spunând că evaluarea activității pentru 2019 nu s-a încheiat. 

O notă?… Rămâne să analizăm perioada evaluării care începe undeva din luna ianuarie. Mai aştept şi în această săptămână să se finalizeze câteva obiective pe care mi le-am propus. Chiar i-am rugat pe colegii direct implicaţi, să ne dăm sprijin reciproc pentru a face acest ultim efort. De aceea tind să cred că activitatea primăriei este una care tinde spre o evaluare bună. 

primarul Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.