Cumperi bilet la Kult Fest și poți câștiga invitații VIP

de | 05/01/2020 | Actualitate, Local

Cei care își doresc să îi întâlnească pe membrii trupelor: Vama, Vița de Vie, Taxi, Șuie Paparude, Grasu XXL, Guess Who, Argatu’ și Moș Martin, Roman Massive, o pot face în cadrul celei de-a cincea ediții a Kult Fest. Orice abonament cumpărat  în următoarele două săptămâni pentru festivalul din 10 – 12 iulie 2020 poate aduce o invitație VIP pentru două persoane.

Fiecare abonament de 100 de lei și 250 de lei, achiziționat în perioada 19 decembrie 2019 – 19 ianuarie 2020, intră în competiția pentru câștigarea a cinci invitații duble VIP. Abonamentele de înscriu pe site-ul Kult Fest, iar în data de 20 ianuarie, prin tragere la sorți comunicată pe pagina de Facebook a festivalului, se vor desemna celor cinci câștigători.

Ne dorim să le oferim participanților experiențe din cele mai frumoase. KULT Fest este un spațiu dedicat tuturor iubitorilor de divertisment de calitate, sigur, în care întreaga familie are la dispoziție zeci de activități și trupe îndrăgite. Această perioadă a sărbătorilor le poate aduce și un cadou interesant, abonamentul VIP pentru două persoane care vor beneficia de acces VIP, parcare dedicată, VIP lounge&bar și experiență unică alături de artiști.

Cătălina Ilie , PR Kult Fest

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.